SMW WDL Digitális LNB - Egy új korszak kezdete !

Analóg és digitális jelek vételére

Az SMW egy új normát kíván bevezetni a digitális és analóg televíziózásban. Az új LNB-t fôleg Kábel-TV és más professzionális rendszerekhez tervezték, amit a különösen alacsony fáziszaj (-95 dBc 10 kHz-en) tesz lehetôvé, mely egy professzionális rendszerben elengedhetetlen. A fejkonverter fáziszaja alacsonyabb, mint egy PLL fáziszaja.

Két SMW WDL LNB és egy OMT segítségével az alacsony és a magas tartomány horizontális és vertikális polarizációjának vételére is lehetöség nyílik.

A legnehezebb feladat a zavaró jelek kiküszöbölése volt a két oszcillátor frekvencia között, melynek eredménye a -60 dBm mellékzajszint.

Az új LNB a Swedish Microwave-töl híressé vált magas gyártási technológiával készül. Minden egyes LNB nagy odafigyeléssel behangolt - az optimális teljesítmény, és a legkisebb zajtényezõ elérése érdekében. A legnagyobb megbízhatóság elérése érdekében minden LNB-t külön-külön tesztelnek egy széles körû tesztelési folyamatban. A magas szintû gyártási és tesztelési folyamat garantálja a legnagyobb megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosít a felhasználónak.

A termékre 2 év garanciát vállalunk.


VISSZA AZ SMW TERMÉKEKHEZ